Kemer otellerindeki bazı özellikler

Yeni ve Alanya'ya davet etmek istiyoruz Türkiye'nin önde gelen turizm merkezi olan geleneksel Türk hastanesi var.
While the Lima Hotel elemanları ile bir araya gelecek sitemizi ziyaret.

Oda özellikleri:
Telefon, TV ve uydu TV, Split klima, kasa ve balkon

Otelin genel özellikleri:
Bahçe, TV odası, oyun odası, Çamaşırhane, pazar, Jewell, doktorlar ve spor için otel otopark tesisleri, açık havuzu, çocuklar için ayrı havuz, birim Aquapark, Türk hamamı, sauna, masa tenisi, bilardo, Animasyon spor, jimnastik, aerobik, voleybol, oyun alanı, dalış okulu, paraşüt, muz, jet-ski kase.

Gıda ve içecek Özellikler:
Büfe, restoran, bar hizmetleri, plaj bar, gözleme ve dahil, "Herkes, fırın denir.

Bir Lima Otel eğitimli ve dostu olacak seçerek, kendi tatil sırasında takım yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Tatildeki aktiviteleriniz

Otlatma Beach Club Barbaros her spor etkinliği
ve en büyük zevk. Çocuk Kulübü, çocuk oyun alanı, spor salonu, sauna, Türk hamamı, plaj voleybolu, Jet Ski, Ringo, Paraşüt, Jet-kayağı, dalış okulu, Kuaför ve ticaret merkezleri, özel oda, İnternet, havuz ve plaj havluları değişimi, okçuluk yüzme, Boccia, dart, su topu, yatak, masa tenisi, Aquapark.

Antalya otellerinde konoklama

Antalya otellerinde konaklama
Gerçek bir bitki, ana bina ve güzellik ve 245 oda üzerinden Akdeniz bungalowlarda toplam benzersiz karakteriyle Tek mimarisi.

Ile haz, onun size göre odalar ve tüm konfor ve kaliteyi atadı; standart oda, suit ve aile odası, servis ve lezzet bulunabilir.
Antalya otellerinde;
Standart Oda (en az 1 kişi, maksimum 2 1 veya 3 2 kişi), direkt telefon, uydu TV, minibar, oda, balkon güvenli, özel duş / küvet, merkezi klima ayrık zemin kaplamaları halı ana binada-seramik bungalowlarda

Aile Odası: (2 dk. 2 kişi, en fazla 2 3 veya 3 kişi), direkt telefon, uydu TV, minibar, oda, balkon güvenli, özel duş / küvet, merkezi klima ayrık zemin kaplamaları halı başta ev, bu saçma oda sistemi

SUITE ODA: (en az 3 kişi, maksimum 3 1 veya 4 kişilik), direkt telefon, uydu TV, minibar, oda, balkon güvenli, özel duş / küvet, Split klima, zemin kaplamaları, ana binada halı, oda 1 ebeveyn + 1 çocuk (peşin)

Suite (en az 3 kişi, maksimum 3 1 veya 4 kişilik), direkt telefon, uydu TV, minibar, oda, balkon güvenli, özel duş / küvet, ana bina, 1 ebeveyn olarak zemin halı, merkezi klima Split bungalowlarda seramik kaplama Çocuklar 1
> Yer değiştir

Antalyada otel günleri

Antalya otelleri biliyorsunuz ki Türkiye'nin güneyinde bulunur ve dünya sıralamasında önemli bir sıraya sahiptir.
Gold Coast ve benzeri otelleri ise antalya otellerinin dünya için önemli bir etkisi vardır.Genelde turistler kendi ülkelerinden antalya otellerini arayıp bulabilirler.